iPhone 6 met abonnement

iPhone 6 is niet alleen groter, het is beter in elk opzicht. Groter, maar toch dunner. Krachtiger, maar opmerkelijk energiezuinig. Het is een nieuwe generatie van de iPhone, het is de nieuwe standaard. iPhone 6 voelt gewoon goed aan, het is een naadloos design van aluminium en glas, het mooiste design dat je in tijden hebt gezien.

Het 4,7 inch display is het dunst en meest geavanceerde Multi-Touch-Display ooit gemaakt voor een iPhone. Het beschikt over een nieuwe generatie Retina Displays en met een schermresolutie van 1344 x 750 pixels, je hebt nog nooit zo’n weergaloze scherpte gezien bij een iPhone. Niet voor niets wordt het IPS-LCD display bestempeld als één van de beste.

De goedkoopste manier om iPhone 6 te bestellen is met een mobiel abonnement. De abonnementen zijn de afgelopen jaren flink verandert, zo is het tegenwoordig belangrijker dat je een grote databundel afsluit om de hele maand onbeperkt te kunnen internetten. Door een mobiel abonnement af te sluiten kun je de iPhone 6 goedkoop kopen, zo is het al mogelijk om het toestel vanaf gratis te bemachtigen. Hoeveel je bij moet betalen voor de iPhone 6 is afhankelijk van het abonnement dat je afsluit. In de regel geldt dat wanneer je een groter abonnement afsluit het toestel goedkoper wordt in de aanschaf maar je hebt dan wel een duur abonnement. Op de website iPhone6.be vindt je altijd de beste iPhone 6 deals!

Vergelijk hier op de pagina alle abonnementen voor de iPhone 6 en sluit het beste abonnement af dat precies bij jouw bel en internetgedrag past en schaf de iPhone 6 goedkoop aan met een abonnement. Bekijk bij ons de beste iPhone 6 aanbiedingen!

Copyright 2014 - 2015 | iPhone6.BE - De iPhone 6 nieuws en vergelijkingssite van België!