iPhone 6 accessoires

iphone 6 leren hoesjeVoor de iPhone 6 zijn ontzettend veel accessoires te koop. Met de verschillende accessoires kun je van je iPhone 6 je eigen iPhone 6 maken. Er worden voor de iPhone 6 speciaal accessoires ontworpen waar door je altijd wel een geschikte accessoire kan vinden waarna je op zoek bent. Accessoires voor de iPhone 6 bestaan uit hoesjes, protectors, docks, autohouders, headsets, accu’s en kabels. Op zoek naar één van de genoemde iPhone 6 accessoires? Hier vind je ze!

Het beste verdient het beste en daarom zijn accessoires ontworpen door Apple het beste voor je iPhone 6. De accessoires van Apple hebben de perfecte pasvorm en zijn van hoogwaardige materialen gemaakt. Het is ook mogelijk om goedkope accessoires te kopen voor je iPhone op het internet, maar de iPhone 6 verdient toch het beste!

Het aller belangrijkste voor je iPhone 6 is een screenprotector en een beschermhoesje. Met de screenprotector bescherm je het beeldscherm en met het beschermhoesje bescherm je de iPhone 6 tegen vallen en stoten. Apple heeft zelf prachtige beschermhoesjes ontworpen voor iPhone 6 van de beste kwaliteit. Wil je een Apple iPhone 6 beschermhoesje, dan heb je de keuze uit twee soorten:


Lederen beschermhoesje

De lederen beschermhoesje stralen luxe uit. De beschermhoesjes zijn gemaakt van het beste leer dat met de hand geselecteerd is door Apple. De lederen beschermhoesjes zijn behandeld met hoogwaardig aniline kleurstof waardoor ze een mooie kleur hebben. Welke kleur je ook kiest je iPhone 6 is optimaal beschermd met een lederen beschermhoesje van Apple.

Siliconen beschermhoesje

Apple heeft ook een aantal mooie siliconen beschermhoesjes gemaakt. De siliconen hoesjes zorgen ervoor dat je bijna niet merkt dat je er een beschermhoesje omheen hebt. De iSight camera wordt ook met het siliconen hoesje beschermd want deze valt precies onder de case. De binnenkant van de hoesjes zijn voorzien van een microvezel voering en dit beschermt nog eens extra de achterkant van je iPhone 6.

Wacht niet langer en bescherm je iPhone 6 met een screenprotector en een beschermhoesje.

Copyright 2014 - 2015 | iPhone6.BE - De iPhone 6 nieuws en vergelijkingssite van België!