Design

iphone 6 kleurenApple heeft de iPhone 6 volledig voorzien van een nieuw design. De smartphone is groter geworden maar het is ook de dunste iPhone ooit ontworpen en gemaakt door Apple. Het Design is volledig herzien en het is vernieuwend. Door alle elementen en alle materialen goed te onderzoeken heeft Apple een prachtig mooi vormgegeven toestel weten te maken.

iPhone 6 heeft een 4,7 inch scherm en doordat het Retina HD scherm ongelooflijk dun is kon de design afdeling van Apple de iPhone 6 heel slank maken. Bij het herzien van het design heeft de Amerikaanse tech gigant ook de fysieke knoppen op de iPhone 6 intuïtief geplaatst. De sluimerknop is bijvoorbeeld verplaatst naar de rechter zijkant en de volumeknoppen zijn van vorm verandert. Zoals al aangegeven zijn alle elementen en materialen aandachtig onderzocht en door alle elementen en materialen samen te voegen is iPhone 6 groots en ongelooflijk dun.

Beste gevoel die je ooit hebt gevoeld

Het nieuwe design van iPhone 6 ziet er prachtig uit maar je merkt pas hoe fantastisch het toestel aanvoelt als je het voor de eerste keer in handen hebt. Het design is strak vormgegeven en het lijkt één geheel, er zijn bijna geen naden op te merken en dat komt omdat het scherm van iPhone 6 uitmuntend in het design is geplaatst. Het toestel heeft mooie afgeronde randen en dit zorgt er mede voor dat iPhone 6 prettig in je handpalm ligt. Het is een verfrissend ontwerp en niemand kan ontkennen dat de design afdeling van Apple wederom een strak en chic toestel op de planken heeft weten te leggen.


De dunste iPhone ooit

iPhone 6 levert geweldige prestaties en dat terwijl iPhone 6 de dunste iPhone ooit is. De design afdeling is hiertoe instaat geweest door de binnen- en de buitenkant van iPhone 6 aan elkaar te conformeren. Vrijwel iedereen zal denken dat het geen moeite gekost moet hebben om in een groter toestel alle hardware te plaatsen maar doordat iPhone 6 ongelooflijk dun is heeft de design afdeling ook de hardware aan moeten passen om alles te kunnen plaatsen in iPhone 6. De A8-chip is bijvoorbeeld veel kleiner, de accu dunner en nog steeds is iPhone 6 buitengewoon krachtig en snel.

Afmeting en gewicht iPhone 6

Door nieuwe technologieën is Apple instaat geweest om iPhone 6 enorm dun en licht te maken, alle materialen zijn zorgvuldig geselecteerd door Apple. Alles is tot in detail zorgvuldig ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Door intensief met dit proces bezig te zijn geweest is de design afdeling uiteindelijk tot een meer dan prachtig toestel gekomen. De beschikbare kleuren voor iPhone 6 zijn Space Grey, Silver en Gold.

  • Hoogte: 138,1 mm
  • Breedte: 67,0 mm
  • Dikte: 6,9 mm
  • Gewicht: 129 gram

Copyright 2014 - 2015 | iPhone6.BE - De iPhone 6 nieuws en vergelijkingssite van België!