iOS 8

Apple heeft niet alleen twee nieuwe iPhones gelanceerd in september. De Amerikaanse tech gigant heeft ook de grootste release ooit van iOS tijdens de presentatie van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus uitgerold. iOS 8 is het mobiele besturingssysteem waarop de nieuwe iPhone van Apple draait. De nieuwe iPhones zijn niet alleen groter maar iOS 8 is ook de grootste release ooit in de geschiedenis van het mobiele besturingssysteem. Het volledig vernieuwde besturingssysteem heeft een enorme hoeveelheid aan updates voor verschillende applicaties waardoor het gebruik van iPhone 6 alleen maar makkelijker wordt. Met het vernieuwde besturingssysteem kun je nu nog makkelijker al je content delen met familie, vrienden en kennissen. iPhone 6 en iOS 8 zijn prachtig op elkaar afgestemd.

Zonder iOS geen werkende iPhone 6

iOS is in principe de basis voor elke iPhone, iPad en iPod Touch. Zonder het besturingssysteem werken de iOS apparaten niet zoals ze zouden moeten functioneren. Bij het mobiele besturingssysteem worden er altijd een heleboel apps meegeleverd waarmee je in het dagelijkse leven aan de slag kunt. Op een leuke en vooral makkelijke manier werken de applicaties waarmee je dagelijks aan de slag zult gaan. Als je eenmaal vertrouwd bent aan iOS wil je hoogstwaarschijnlijk nooit meer een ander mobiel besturingssysteem.

Het mobiele besturingssysteem van Apple wordt beschouwd als het meest geavanceerde besturingssysteem in de hele wereld. Het is betrouwbaar, eenvoudig te gebruiken, heeft geweldige functies en veiligheid staat vooraan. Jong en oud kunnen met iOS overweg en dat komt omdat Apple enorm veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van het besturingssysteem.

iOS 8 en iPhone 6 zijn op elkaar afgestemd en vanaf het moment dat je aan de slag gaat met je iPhone 6 zal je direct merken dat iOS 8 geweldig is. Ontdek de mogelijkheden die iOS 8 biedt en maak je iPhone 6 persoonlijk door applicaties te downloaden in de App Store van Apple. Het mooie aan iOS is dat je ten alle tijden makkelijk terug komt bij het beginscherm, want met de thuisknop kom je altijd terug bij het beginscherm van iPhone 6.

Ingebouwde functies en applicaties iOS 8

Zodra je iPhone 6 aanzet zal je merken dat er vooraf al enkele applicaties ingebouwd zijn in iOS. De applicaties zijn speciaal door Apple ontwikkeld voor het gebruiksgemak van iOS. Enkele applicaties die al vooraf geïnstalleerd zijn op de iPhone 6 zijn:

 • Foto’s
 • Berichten
 • Muziek
 • Kaarten
 • FaceTime
 • Safari
 • AirDrop
 • Health
 • Airplay
 • CarPlay
 • Mail

Het gebruiksgemak wordt aanzienlijk verhoogt door de vooraf geïnstalleerde applicaties. Met iPhone 6 kun je nu nog makkelijker werken op een leukere manier en vooral op een productievere manier. iPhone 6 en iOS 8 zetten onze levens volledig op de kop, alles is binnen no-time geklaard, zo snel reageert iOS 8 op jou ingevingen. Naast de boven genoemde applicaties krijg je nog heel veel meer applicaties van Apple. Wil je meer applicaties zoals games dan kun je deze downloaden in de App Store. Ervaar nu zelf het gemak van iPhone 6 en iOS 8. Bestel vandaag nog je iPhone 6.

Copyright 2014 - 2015 | iPhone6.BE - De iPhone 6 nieuws en vergelijkingssite van België!