iSight camera

iphone 6 cameraHet is een gegeven dat er met de iPhone elke dag meer foto’s gemaakt worden dan met welke andere camera dan ook te wereld. De voornaamste reden waarom mensen massaal de iSight camera van de iPhone gebruiken is dat het ontzettend makkelijk werkt en je hebt de camera op ieder moment van de dag bij je. De iSight camera heeft grote pixels van 1,5 micron en het diafragma van de cameralens is f2.2. Bij iPhone 6 is de populairste camera dankzij nieuwe technologieën nog beter geworden en kun je nu nog betere foto’s maken met de iSight camera.

Dat je met de iSight camera uitstekende foto’s kunt maken is over het algemeen wel bekent maar door de nieuwe technologieën is het nu net zo makkelijk om voortreffelijke video’s op te nemen. Apple heeft nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan voor het opnemen van video’s, zoals een timelapse-videomodus en de optie om 1080p HD-opnamen te maken met 60 beelden per seconde en een Slo-Mo functie waarbij je 240 beelden per seconde kunt schieten. Het fantastische resultaat kun je direct bekijken op je 4,7 inch Retina HD scherm van iPhone 6.


Om de iSight Camera nog beter te maken heeft Apple nieuwe innovatieve technologieën toegevoegd aan de camera. De 8 megapixel iSight camera heeft een nieuwe sensor met Focus Pixels, verbeterde gezichtsherkenning en betere belichting. Dit allemaal om jou instaat te stellen een fantastische foto vast te leggen.

Focus Pixels

Met Focus Pixels is de nieuwe sensor instaat om meer informatie in zich op te nemen, zodat het beeld nog sneller scherp gesteld wordt. De sensor stelt het beeld zo snel scherp dat je het niet eens zelf in de gaten hebt.

Gezichtsherkenning

De iSight camera was al voorzien van gezichtsherkenning maar de iSight cmaera herkent gezichten nu nog sneller en nauwkeuriger, de sensor herkent zelfs gezichten in een groep of van personen die op afstand staan. Met de vernieuwde gezichtsherkenning maak je nu altijd een goede foto want de detectie van gesloten ogen en glimlachende gezichten is aanmerkelijk verbeterd.

Belichting

De belichting van een foto kun je nu heel eenvoudig aanpassen. In het voorvertoningsvenster kun je nu heel simpel je foto of video lichter of donkerder maken.

Automatische beeldstabilisatie

iPhone 6 is uitgerust met automatische beeldstabilisatie, dit zorgt ervoor dat een trillende hand geen invloed meer heeft op de gemaakte foto. De iSight camera neemt vier foto’s kort achter elkaar en door van de vier foto’s één te maken zal je altijd beschikken over een goede foto.

Panoramafoto’s

Al langer kun je met de iSight camera panoramafoto’s maken maar door vernieuwende technologie kun je nu panoramafoto’s in hoge resolutie maken, tot wel 43 megapixels.

Copyright 2014 - 2015 | iPhone6.BE - De iPhone 6 nieuws en vergelijkingssite van België!