Kleuren

iPhone 6 is verkrijgbaar in drie fraaie kleuren, zoals we deze al eerder hebben gezien bij de iPhone 5s. Waarom de kleur veranderen als de kleur iedereen aanspreekt. Er is voor iedereen een geschikte iPhone 6 te koop. Hou je van een klassieke kleur of heb je toch liever iets gewaagders, het is bij iPhone 6 allemaal mogelijk. Kies de kleur die bij je past wanneer je iPhone 6 besluit te kopen. Welke iPhone 6 kleur krijgt jouw voorkeur?

iPhone 6 Space Grey

De klassieker. iPhone 6 Space Grey is de meest klassieke kleur voor de iPhone. Al jaren is deze kleur het populairst en je zal met de Space Grey nooit de plank misslaan. De kleur past uitermate goed bij het design van iPhone 6. De Space Grey is vooral ideaal voor personen die veel gamen en video’s kijken op de smartphone. Door de zwarte rand om het Retina HD display wordt je het minste afgeleid. Space Grey is misschien standaard, maar het is wel de kleur die overal bij matcht. Het is een klassieker met een reden.

iPhone 6 Silver

Stijlvol. De iPhone 6 Silver heeft enorm veel weg van de allereerste witte iPhone. De randen om het Retina Display zijn wit maar de achterkant van het toestel heeft een mooie zilver kleur. Met iPhone 6 Silver val je absoluut op tussen de rest. Het toestel is stijlvol afgewerkt tot in de detail. De ring voor de sensor van Touch ID is bijvoorbeeld in zilver gegoten. iPhone 6 Silver is de iPhone waar je het minst snel krasjes op zal zien omdat de zilveren kleur gelijk is aan de onderliggende aluminium kleur. Wie wil niet opvallen tussen de rest.

iPhone 6 Gold

Gewaagd. Wie op wil vallen kiest niet voor Space Grey of Silver, maar voor een iPhone 6 Gold. De meest gewaagde kleur voor iPhone 6. De kleur is voor het eerst geïntroduceerd bij iPhone 5s en hierna volgende er vele andere smartphone fabrikanten. Vandaag de dag is de iPhone 6 Gold nog steeds gewaagd maar geaccepteerd. Wil je er zeker van zijn dat je opvalt tussen alle smartphone kleuren? Koop iPhone 6 Gold. De gouden kleur is tot in de puntjes in het design verwerkt. De ring van de Touch ID sensor heeft een gouden kleur. Opvallen met je iPhone 6 doe je met Gold.

Copyright 2014 - 2015 | iPhone6.BE - De iPhone 6 nieuws en vergelijkingssite van België!