iPhone 6 Gold

Apple heeft met de komst van de iPhone 6 een nieuwe standaard gesteld voor alle toekomstige generaties. Met het 4,7 inch Retina HD display is de smartphone een stuk groter dan zijn voorganger. Voor het eerst heeft Apple ook een andere technologie gebruikt bij het ontwikkelen en produceren van de Retina HD schermen waardoor de kijkhoek en de weergave aanzienlijk verbeterd zijn. Dit jaar is de iPhone 6 wederom verkrijgbaar in de opvallende kleur Gold. De gouden kleur is volgens velen de mooiste kleur die verkrijgbaar is van de iPhone 6. Tegenwoordig kijken consumenten anders naar een smartphone het is een mode accessoire geworden en daarom is kleur enorm belangrijk geworden.

iPhone 6 Gold is prachtig vormgegeven en doordat Apple het toestel heeft voorzien van de nieuwste hardware en software ben je met iPhone 6 Gold klaar voor alles wat komen gaat. Ben je op zoek naar een nieuw toestel en wil je het beste van het beste? Kies voor een iPhone 6 in de kleur Gold.

Opvallen met je iPhone 6

Als je een nieuw toestel zoekt en je wil een opvallende kleur dan is de iPhone 6 Gold precies het toestel dat je zoekt. Alles aan de iPhone 6 is verbeterd waardoor er geen twijfel over bestaat dat de iPhone 6 de beste smartphone is van dit moment. Het beeldscherm is geweldig, de levensduur van de batterij is aanzienlijk verbeterd en het toestel is voorzien van heel veel nieuwe features. De iPhone 6 verdient gewoon de gouden kleur.
iphone 6 goudA

Kies de kleur en de opslagcapaciteit

De iPhone 6 is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, te weten Gold, Space Grey en Silver. Daarnaast heb je nog de keuze uit drie verschillende opslagcapaciteiten voor je iPhone 6. De iPhone 6 is verkrijgbaar met 16, 64 of 128 gigabyte intern geheugen. Als je kiest voor iPhone 6 Gold dan ben je verzekert van een strak design waarbij de gouden kleur tot in elk detail terug komt. Zo is de ring voor de Touch ID sensor ook in het goud. Voor de aanschafprijs maakt het niet uit welke kleur je kiest. Een belangrijke factor voor de aanschafprijs is de opslagcapaciteit. Hoe groter de interne opslagcapaciteit is hoe duurder de iPhone 6 zal zijn. iPhone 6 Gold is verkrijgbaar vanaf 699 euro.

Copyright 2014 - 2015 | iPhone6.BE - De iPhone 6 nieuws en vergelijkingssite van België!