iPhone 6 Silver

iphone 6 grayEr is een trend waar te nemen in smartphone land. De trend is misschien wel door Apple begonnen. De high-end smartphones worden steeds vaker uitgebracht in meerdere kleuren die chique ogen en van betekenis zijn in de mode. Dit doen de smartphone fabrikanten niet voor niets want de smartphone is vandaag de dag meer dan een gebruiksvoorwerp, het is een mode accessoire geworden, die overal bij moet matchen. Apple heeft voor het eerst in jaren de iPhone voorzien van een veel groter display. iPhone 6 heeft een beeldschermformaat van 4,7 inch, terwijl het voorgaande model slechts een beeldschermformaat kent van 4 inch. Ondanks dat iPhone 6 veel groter is geworden blijft het toestel te gebruiken met één hand. Apple heeft enorm veel aandacht besteed aan het design van iPhone 6 en er mag gerust gezegd worden dat Apple erin geslaagd is om een fantastisch toestel op de markt te brengen.

De iPhone 6 is stukken groter, maar ook veel dunner, het is de dunste iPhone tot dusver ontworpen door Apple. Het 4,7 inch beeldscherm sluit precies aan bij het weergaloze design van iPhone 6. De schermresolutie van het beeldscherm is 1334 x 750 pixels en het heeft een verbeterde kijkhoek doordat Apple gebruik maakt van een nieuwe generatie van het Retina display namelijk Retina HD.Strak vormgegeven

Zoals al gezegd heeft de iPhone 6 een prachtig ontworpen design. Alles aan de smartphone klopt. Ondanks dat de smartphone groter is geworden blijft het handelbaar met één hand en door de afgeronde randen en hoeken van de iPhone 6 voelt het toestel enorm comfortabel aan. De iPhone 6 is in drie prachtige kleuren leverbaar. Apple heeft hetzelfde kleurenpalet als bij de iPhone 5s gebruikt bij de iPhone 6. De iPhone 6 is verkrijgbaar in de kleuren Silver, Gold en Space Grey. De iPhone 6 Silver is de op één na best verkochte kleur van de iPhone 6. De iPhone 6 Silver is tot in de puntjes verzorgt, de ring rondom de sensor voor Touch ID is in exact dezelfde kleur als de achterkant van het toestel.

Kies de kleur en opslagcapaciteit

Naast de iPhone 6 Silver is de iPhone 6 ook verkrijgbaar in opvallend goud en in de klassieke kleur Space Grey. De Space Grey kleur is veruit de populairste kleur voor iPhone 6 maar op de voet gevolgd door de iPhone 6 Silver. Naast de kleurkeuze heb je ook nog de mogelijkheid om te kiezen in het interne opslaggeheugen. iPhone 6 is leverbaar met 16, 64 of 128 gigabyte opslagcapaciteit. iPhone 6 Silver met 16 gigabyte opslagcapaciteit is verkrijgbaar vanaf 699 euro.

Copyright 2014 - 2015 | iPhone6.BE - De iPhone 6 nieuws en vergelijkingssite van België!