iPhone 6 Space Grey

iphone 6 grayEindelijk is de iPhone 6 verkrijgbaar. Het lange wachten op de nieuwe iPhone van Apple is zeker beloond. In één woord is de nieuwe smartphone van Apple gewoon: Fantastisch. Alles aan iPhone 6 is verbeterd en niemand kan meer om de smartphone van Apple heen. Ben je op zoek naar de beste smartphone van dit moment? iPhone 6 Space Grey is de smartphone die je zoekt!

iPhone 6 zal een totaal andere beleving geven dan iedere andere smartphone. Het toestel is niet alleen op alle fronten beter, het is ook nog eens een stuk groter dan zijn voorganger. Het heeft daarnaast nog een vernieuwd design en is stukken slanker dan iedere iPhone ooit gemaakt. Met iPhone 6 zal je merken dat een smartphone veel meer in zijn mars heeft voor de toekomst.

iPhone 6 de beste smartphone ooit

Apple blijft vriend en vijand verbazen, iedere keer opnieuw. Zo ook weer met iPhone 6. Het meest opvallendste aan de iPhone 6 Space Grey is zijn formaat. In vergelijking met de voorgaande generaties van de iPhone is het toestel een stuk groter geworden, maar door het prachtige design is het een smartphone met een comfortabele ligging in de hand. Naast het uiterlijk van het toestel heeft Apple intern ook alles verbeterd. Er is een krachtige A8-chipset geplaatst en het uithoudingsvermogen van de batterij is aanzienlijk verbetert. Kortom iPhone 6 Space Grey is de beste smartphone die je op dit moment kunt kopen.

Apple heeft er alles aangedaan om een prachtige smartphone op de markt te brengen en dat is ze wederom gelukt. De voornaamste reden dat iPhone 6 de beste smartphone van dit moment is komt door alles te samen. Het design, de specificaties en het uitmuntende Retina HD display. Naast iPhone 6 heeft Apple ook de iPhone 6 Plus Space Grey uitgebracht. Dit toestel is aanzienlijk groter met een 5,5 inch beeldscherm. Je hebt dus ook nog eens de keuze uit niet één maar twee nieuwe iPhones.Kies de kleur en opslagcapaciteit

Apple heeft de iPhone 6 uitgebracht in 3 verschillende kleuren en 3 verschillende opslagcapaciteiten. Bij iPhone 6 heb je de keuze uit een toestel met 16, 64 of 128 gigabyte opslagcapaciteit. Bij de kleuren heb je de keuze naast een iPhone 6 Space Grey uit een iPhone 6 Gold en iPhone 6 Silver. De Space Grey kleur is de meest gangbare kleur voor de iPhone 6, het toestel heeft een zakelijke uitstraling.

Space Grey is de meest veilige kleur bij iPhone 6, het is een tijdloze kleur die overal bij matcht. De Space Grey kleur zal nooit uit de mode raken en daarom kiezen heel veel consumenten juist voor iPhone 6 Space Grey. De iPhone 6 is verkrijgbaar vanaf 699 euro.

Copyright 2014 - 2015 | iPhone6.BE - De iPhone 6 nieuws en vergelijkingssite van België!