iPhone 6 Kopen

iphone 6 zilverDe nieuwe iPhone is vanaf heden ook te koop in België. Het nieuwe toestel is de meest verwachte smartphone van 2014 en ook in België is de vraag naar het toestel enorm groot. Elk jaar weer weet Apple consumenten te verrassen waardoor iedereen ontzettend graag het nieuwe toestel wil kopen. De iPhone 6 is de meest gevraagde smartphone van vandaag en als jij ook enorm graag de iPhone 6 wilt kopen ben je hier op de juiste website beland. Wij vergelijken de prijzen van de iPhone 6, abonnementen en prepaid simkaarten. Zo heb je op één overzichtelijke webpagina alle benodigde informatie om goedkoop de iPhone 6 te kopen.

iPhone 6 nu verkrijgbaar in België

De iPhone 6 is op 9 september jl. gepresenteerd en is verkrijgbaar vanaf 26 september in België. Het toestel is aan te schaffen als los toestel en in combinatie met een abonnement. Voor een iPhone 6 met 16GB opslagcapaciteit is verkrijgbaar voor 699 euro. De modellen met meer opslagcapaciteit zijn duurder, zo betaal je voor de iPhone 6 met 64GB aan opslag 799 euro en met 128GB aan opslag 899 euro.

Koop iPhone 6 los of met bundelpromotie

In België is iPhone 6 aan te schaffen als een los toestel en met een bundelpromotie. Koop je de iPhone 6 los dan betaal je de vastgestelde prijzen zoals hierboven genoemd, schaf je de iPhone 6 aan in combinatie met een bundelpromotie bij een provider dan zal de iPhone 6 je beduidend minder kosten in de aanschaf. Voor de beste aanbieding om de iPhone 6 te kopen kun je hier op de website terecht. Dagelijks controleren we de prijzen van verschillende aanbieders en telecom providers.

Copyright 2014 - 2015 | iPhone6.BE - De iPhone 6 nieuws en vergelijkingssite van België!