Prijs

iphone 6 zilverApple heeft de langverwachte iPhone 6 onthuld tijdens een speciaal georganiseerd evenement op 9 september. Naast de iPhone 6 heeft Apple ook de iPhone 6 Plus onthuld. Dit toestel is aanzienlijk groter en is op sommige punten beter dan iPhone 6.

Iedereen die geïnteresseerd is in een Apple iPhone 6 weet één ding zeker het is geen goedkope smartphone om aan te schaffen. Doorgaans is de iPhone van Apple de duurste smartphone die in grote getallen verkocht worden. De prijs van iPhone 6 is in België hetzelfde als vorige jaar bij de release van iPhone 5s. Het enige verschil tussen beide toestellen is dat Apple dit jaar geen versie meer aanbiedt met 32GB. In plaats van de 32GB versie is de 64GB versie op de markt gekomen. Dit is voor jou goed nieuws want je betaalt dezelfde prijs voor een toestel met meer opslagcapaciteit.

De prijs die je betaalt voor een iPhone 6 is afhankelijk van de gekozen opslagcapaciteit bij het toestel. Apple hanteert de volgende verkoopadviesprijzen voor iPhone 6:

16GB iPhone 6 € 699,-
64GB iPhone 6 € 799,-
128GB iPhone 6 € 899,-

Beschikbaarheid iPhone 6

De beschikbaarheid van de toestellen is op dit moment niet volledig. Als je de iPhone 6 16GB wilt dan is er een levertijd van minimaal één week voor de kleuren Silver en Space Grey. De andere opslagcapaciteiten bij deze kleuren hebben een langere levertijd. De iPhone 6 Gold heeft in alle opslagcapaciteiten een lange levertijd. De levertijd bij de iPhone 6 Gold kan al gauw oplopen tot ¾ weken.

Na verloop van tijd zal de iPhone 6 volop leverbaar zijn maar omdat het toestel razend populair is moet er tot aan het einde van 2014 rekening gehouden worden met de boven genoemde levertijden. Bestel iPhone 6 tijdig en ontvang hem zo spoedig mogelijk thuis.

Update: Levertijd verschilt per webwinkel, kijk goed waar het toestel wel en niet leverbaar is.Copyright 2014 - 2015 | iPhone6.BE - De iPhone 6 nieuws en vergelijkingssite van België!